perjantai 25. heinäkuuta 2014

Lasten Meripäivät

Olipa niin kiva tekemispäivä, että pitää oikein tännekin kirjoittaa :D

Olimme lasten kanssa käymässä Kotkassa Lasten Meripäivillä, jotka pidetään Toivo Pekkasen koululla. Olimme liikkeellä puolesta päivästä eteenpäin ja virtaa riitti aina viiteen asti, sitten uuvahdimme.

Paikalla on lava, jossa on esiintyjiä tasaisin väliajoin. Tänään päätähtinä olivat Mimi ja Kuku ja huomenna kai tanssivat Muumit. Pihalla on pikkuisille (alle 120cm) pomppulinna ja isommat saavat rakentaa aikuisten kanssa veneitä ja miekkoja. Kaikille on seikkailurata ja trampoliini.


Sisällä on kolme luokkaa, jotka on kukin nimetty ja koristeltu eri Itämeren kaupunkien mukaan. Luokissa on useita pisteitä, joissa voi tehdä ohjeiden mukaan erilaisia kierrätysaskarteluja. Tehtävät olivat eri tasoisia ja merkattu vaikeustason mukaan. Paikalla oli myös nuoria ohjaamassa tarpeen tullen.

Keskikerroksessa oli kauppaleikkipaikka, vaakunan valmistuspaja ja uutisnurkka, josta sai itsestä tehdyn lehtijutun mukaansa. Alakerrassa oli helmimeri, jossa sai askarrella koruja.
Lisäksi oli työpajoja, joihin oli ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittauduimme paikan päällä sirkuspajaan, joka oli iltapäivällä salissa. Lapset nauttivat temppujen kokeilusta ja sen jälkeen oli mukava lähteä kotiin rauhoittumaan :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!