tiistai 15. lokakuuta 2013

I have evolved

Osallistuin tällä skräppäyssivulla Color Stories Inspiration haasteeseen nro 91. CSI haasteen ohjeet muodostuvat annetusta väripaletista, vihjeistä, joista ainakin kahta on käytettävä sivussa, sekä tarinointiaiheista, joista on valittava yksi. 

On joskus kiva käyttää haasteita askartelussa ikään kuin auttamassa alkuun. Pääsen yli valkoisen paperin kammosta, kun on annettu jo joitain valmiita ohjeita joista lähteä liikkeelle.


Sivun kuvat ovat aika hupaisia. Olen ottanut ne Emmon järjestämän omakuvauskuukauden innoittamana. Kuvat kertovat suhtautumisestani valokuvissa olemiseen, lapsuudesta nykypäivään.


Taustapaperin kirjavuutta pehmensin gessolla (valkea pohjustusmaali). Punaisen ympyrän halusin sivuun keskittämään katseen kuviin, mutta se oli yksinään liian voimakas, joten levitin sen pintaan lumiainetta reikäsapluunan läpi. Pallot kun ovat tässä sivussa keskeisessä osassa.


Suomenkielinen tarinointi on piilotettuna punaisen ympyrän takana lapulla. Skräppipaperista leikatulla mittanauhallahan voi mitata omaa kehistystä. (Vähän niin kuin tyttäreni mittasivat taaperona mittanauhalla kuumetta.) Ja onpa sinne yksi nappikin eksynyt joukkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!