torstai 24. lokakuuta 2013

Hyviä hetkiä kiireen keskellä

Täällä Polkkaponin kulisseissa on superviikko käynnissä. Kahden kurssin, kahden myyntitapahtuman ja Kankaiden yön lisäksi tähän viikkoon mahtuu vielä yhtä ja toista perhemenoa, joten hatusta joutuu pitämään kiinni :)

Tuunauskerhossa eilen oli innokkaita neitoja ja askartelimme kalkkunoita ja zombeja. Taisi mukaan päästä haamu ja pari muutakin lintua. Tässä alakuvassa he ovat kokoontuneet tyttöjen rakentaman talon katolle ja pihalle. Nämä linnut ja zombit muuttavat ilmettä, kun päästä painaa. Ohjeen niihin löydät täältä.


Perjantaina koittaa vihdoin Kankaiden yö. Silloin kangas- ja ompelutarvikeliikkeet netissä hellivät asiakkaita monen moisin mukavuuksin. Kannattaa käydä liittymässä kankaiden yön ryhmään!


Polkkaponin tapaat siis tällä viikolla:

Tänään torstaina 24.10 MLL Pohjois-Espoon äitikahvilassa Juvanpuiston koululla. Paikalla on myyjiä ja edustajia, eli isänpäivälahjoja ja joululahjoja katselemaan vaan! Piipahtaa voi ihan mihinaikaan vaan iltaa eli 19.30-21.15 myyjät ainakin paikalla! Tervetuloa teelle ainakin!

Perjantaina kankaiden yö verkossa.

Sunnuntaina Kotitoripäivä Kökkelissä 11:00 - 15:00. Mersia kirjoittaa: Tervetuloa meille kotiin hankkimaan ihanat käsityöt. Loistavia joululahjoja, pipoja, kortteja ja vaikka mitä taitavien käsityöläisten taidonnäytteitä! Paikalla useampi käsityömyyjä.

Polkkaponin kursseja on seuraavasti:
3.11. sunnuntaina Kankaanpainokurssi Kalajärvellä Rentolan nuorisotilassa
17.11. sunnuntaina Joulukorttitalkoot myös Rentolassa

TERVETULOA!2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!