tiistai 1. huhtikuuta 2014

Uudet nettisivut ja kauppa!

Tadaa! Vihdoinkin ne on valmiit! Polkkaponilla on nyt uudet verkkosivut ja verkkokauppa. Tervetuloa kaikille!

Kotisivulta löytyy tietoa Polkkaponim toiminnasta, synttäreistä, kursseista ja ajankohtaisista asioista. Lisäksi sivulle on koottu kaikki Polkkaponin askartelu- ja käsityövideot. Olenpa aika innoissani :)

Pokkaponin verkkokauppa on nykyään tämän näköinen:


Tuotteita on etusivulla vähän, mutta kun klikkaat esim. Korvakorut ja sormus -tuotetta, saat näkyviin kaikki väri- ja kuviovaihtoehdot samalle sivulle. Helpottaa, kun ei tarvitse klikkailla edestakaisin eri kuvioiden välillä. Sama logiikka koskee toki tekstinappeja ja kangasnappeja.Uutuutena kaupasta löytyy nyt Alumiinipaperi. Alumiinipaperi on saunan eristyksessä käytettävä rakennustarvike ja myös loistava askartelumateriaali. Sitä voi kohokuvioida taskuilla ja pulvereilla. Alkoholimusteiden värit loistavat metallisella pinnalla. Alimiinipaperi kestää käsittelyä paremmin kuin alumiinifolio ja se on isompaa kuin alumiiniteippi.

Koristeltua alumiinipaperia voi käyttää hyvin monipuolisesti korteissa, skräppisivuissa, ATC-korteissa, mixed mediatöissä jne. Paperi on toiselta puolelta ruskea ja toinen puoli on alumiininen.

Jos 30 neliömetrin rulla kuulostaa liian suurelta hankinnalta, niin Polkkaponin verkkokaupasta saat alumiinipaperia A4 kokoisina arkkeina :)

Alumiinipaperista ja kohokuvioinnin saloista on tulossa kurssi Askartelupirtillä Tampereen suunnalla 26.4.2014. Kyseessä on vuoden suurin askartelutapahtuma Suomessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!