torstai 28. marraskuuta 2013

Kirjasta laatikko ja karkkipäiväsivu

Joskus iskee innostus tehdä ihan jotain muuta. Koululaisten kanssa muokkasimme kirjoja korttisiileiksi ja teinpä heille tällaisen laatikkokirjankin malliksi. 

Peikonpojan valikoimista löytyy näitä isoja kirjainnappeja ja minun oli pakko vähän päästä leikkimään niillä. Suunnittelin, että näillä voisi kivasti merkitä kullekin omat pyyhkeet tai laittaa lasten vaatteisiin nimikoinniksi. Toki sisustukseenkin voisi suunnitella näistä aikasta tyylikkäitä juttuja, esim. tyynyt tähän tyyliin koristeltuna aakkosilla.


Kirja on Lukemisen ylistys, enpä sitten tullut lukeneeksi näkyviin jäävää sivua sen tarkemmin, ennen kuin nyt :D 


Alkusyksystä valmistui tällainen vähän räiskyvämpi sivu. Karkkimaja on siis puumajan nimi ja sinne lapsemme haluavat päästä viettämään karkkipäiväänsä aina kun mahdollista. Valkoiset ja punaiset on taustalle tehty kohopulverilla. Levitin kohomustetta töpötinpullosta kortilla taustaan ja sitten lisäsin jauheen ja sulatin kuumailmapuhaltimella.
Käsityökorttelissa tapahtuu tänä viikonloppuna. Huutokauppa uuden lastensairaalan hyväksi käynnistyy täällä huomenna perjantaina klo 9. Siellä on Polkkaponin korvis- ja sormussetti mukana huudettavana.

https://www.facebook.com/Kasityokortteli

Polkkaponi osallistuu sunnuntaina Espoon Eettisille joulumarkkinoille.  Sitä ennen lauantaina tapaat meidät Niipperin koulun joulutapahtumasta.

https://www.facebook.com/events/610401565661672

Kannattaa muuten käydä Polkkaponin kaupan puolella kurkkaamassa uusia tuotteita ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!