maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kurkistus Polkkaponin työhuoneeseeen

Tervetuloa kurkistamaan miltä näyttää työhuoneessani!

This is a look inside my workroom. I'm sorry I could not translate it, but the pictures tell a lot :)

Viikonloppuna juhlimme lasten synttäreitä, joten olohuone-työhuone yhdistelmä oli saatava siistiksi. Mieheltäni meinasi usko loppua, kun järjestelin hartaasti kaikille omia paikkoja. Mutta onnistuin!

Vuoden vaihteessa siirsimme työhuoneeni yläkerrasta olohuoneeseen, jotta lapset saivat oman huoneen. Silloin kaikki kannettiin kiireellä, eikä aikaa jäänyt harkinnalle paikkojen valinnassa. Hiljalleen ovat tavarat löytäneet paikkaansa, mutta nyt oli hyvä sauma rysäyttää kaikki kerralla kuntoon.


Onhan nämä edelleenkin aikalailla ahdettu, mutta työskenneltävästi kuitenkin. Pöydän olemme ostaneet Huuto.netin kautta käytettynä ja valkoinen laatikosto (sopiva skräppipapereille) on kierrätyskeskuksesta. Loistavia löytöjä molemmat. 

Pöydällä on printterin edessä teflon leivonta-alusta, joka tarttuu pöytään kiinni. Se toimii hyvin askartelusuojana. Iso vihreä leikkuualusta on Hong-Kongista, josta sen sain halvimmalla. Näitä on vielä toinenkin sohvapöydän varalle. (Josta näkyy kulma yläkuvassa) Pikkuinen leikkuualusta on reijittämistä varten ja muuhun rajumpaan työskentelyyn.

Pöydältäni aivan liian suuren osan vie printteri, mutta kun sille ei muutakaan paikkaa ole. Lehtikoteloissa on kirjekuoria ja postitustarroja toisessa, ja toisessa skräppäysprojekteja, jotka ovat kesken ja muita vastaavia pusseissa materiaaleineen. Mapit ovat yrityksen kirjanpitoa ja opiskelukansioita.

Birgit Koopsenin kurssilla tehty taulu
Nurkassa lankarullia ja ompelutarvikkeita varten on lokerikko. Purkeissa yhdessä on saksia ja pihtejä yms. Toisessa on siveltimiä ja palettiveitsiä. Kolmannessa on kynät ja pienessä sinisessä kaikki pikkutavarat, jotka hukkuisivat isompiin purkkeihin. Kaksi viininpunaista ikean laatikkoa pitävät sisällään kaikenlaista toimistotarviketta teippikoneesta nitojaan.

Punaiset sodastream pullojen mitat ovat täynnä nappiaihiokankaita, leimattuna ja ilman leimoja. Pöydän oikeasta reunasta löytyy neljä laatikkoa, johin olen piilottanut Dymo-nauhat, alkoholimusteet, kimalleliimat ja valmiiksi leikkaamani kartonkikuviot. Yksi ruukku on vielä täynnä washiteippejä.

Valkoisessa laatikostossa pöydän alla on skräppipaperit, paperipakkaukset ja korttipohjat. Harmaassa laatikostossa on liimat, 2 puoliset tarrat ja teipit, dymo-kirjoittimet ja muovailumateriaaleja. Ison laatikon päällä ja sisällä on skräppäyskansioita ja käsityökirjoja. Nappiprässi löytyy pöydän vierestä.


Työpöydästä oikealle katsoessa näyttää tältä. Kaksi laatikostoa ovat saaneet päälleen mustat hyllylevyt, koska ikeasta ei enää saanut näille työtasoja. Teippasin mustalla washiteipillä hyllyn pinnoittamattoman reunan piiloon, eikä sitä edes huomaa. Valkoisissa laatikoissa on napit, sapluunapaperi ja kangasvärit. 

Lasten lahjaksi saamat muurahaispesät.
Taaemmissa verkkolaatioissa on pusseissa aakkostarrat, kuviotarrat ja valokuvat ylimmässä, musteet, sirkat, alumiinipaperi ja kalvot ja muut erikoisemmat paperit toisessa. 


Kolmannessa laatikossa on mustesuihkeet ja pikkumusteet, promarkkerit, kohojauheet, sekä helmet ja timantit, kaikki omissa kannellisissa laatikoissaan. Alimassa laatikossa on paperisilppua kuviopapereista.

Laatikostojen väliin on laitettu kehyksiä ja levyjä, jotka eivät muualle mahdu.

Orvokeiden takana ovat nappiaihiot lasipurkeissa. Mustassa laatikostossa on nappeja varten leikattuja kangasaihioita.

Verhojen takana on isoissa ja pienissä muovilaatikoissa kankaita, leikkureita, kankaanpainovälineitä, koristeita, saumurilankoja, Hama-helmiä ja lisäksi A3 paperilehtiöt ja superlonilevyjä. Hyllyn reunoista löytyy minialbumeita. Kaapiston päällä on lehtiä ja kirjoja. Läpinäkyvässä laatikossa on blogini tulostetussa muodossa koko melkein 7 vuoden ajalta. Yläpuolella on nauhoja kaitafilmikeloille rullattuna.Kirjahylly on hurjassa kunnossa, koska sille ei kukaan ole aikoihin uhrannut elettäkään järjestelläkseen sitä. Tv:n vieressä on valkoisessa laatikossa keittokirjat, juu ruuanlaitto ei ole nykyään suosikkipuuhaani ruokarajoitteiden takia.

Oikealla olevan verhotun kaapin päällä on kahvakuula ja painopallot, sekä laminointikone. Pakkaustarvikkeet ovat myös täällä poissa normi näkökentästä, ainakin minun silmälaseilla ;) Verhojen takana on leimat, taiteilijatarvikkeet, tulostuspaperit ja -musteet, nauhoja, nappien tekstileimasimet, kolme laatikkoa kankaita, silitysraudat (laudat oli kirjahyllyn vieressä), Big Shot -leikkuri, stanssit, papereita ja pakkaustarvikkeita. Lisäksi kaksi isoa laatikkoa sekalaista tavaraa vanusta, koreihin ja lankoihin.

Sohva jää sitten siihen yhteen huoneen nurkkaan, jota ei kuvissa näy. Telkkarista heijastuukin yläkerran rappuset. 

Täällä siis syntyvät napit, askartelut ja muut käsityöni. Jos heräsi kysymyksiä, niin vastaan mielelläni :)

Nytpä otan nappiaihiot esille ja ryhdyn tekemään eläinaiheisia nappeja.
Iloista päivää sinulle!

Edit. Unohdin kokonaan mainita, että ompelukone on tuossa työpöydän vasemmalla puolella. Saumuri on joutunut juhlien takia yläkertaan, mutta tuolla pöydän alla on sen paikka.

5 kommenttia:

 1. Kiitos kun sain kurkistaa työhuoneellesi! Melkoisen siistiä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä! Juu, ei ole ihan ns. käyttökunnossa ;)

   Poista
 2. Kiva käydä kattelemassa mitenkä olet hienosti saanut kaikki paikalleen.
  Liityin blogiisi lukijaksi. Jos et ole vielä minun, niin kiitos olet tervetullut sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävin ihailemassa blogiasi ja lisäsin sen Feedlyyni.

   Poista
 3. Tuossa ylhäällä onkin jo tiedot. Sori taitaa tulla kahteen kertaan nämä tiedot :) :)?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!