perjantai 24. toukokuuta 2013

Hymy - minialbumi

Intohimona skräppäyksessä huhtikuussa on viidellä hienolla kurssilla. Yksi niistä oli Ania-Maria Wolniakin minialbumikurssi. Pääpaino oli vesiväritaustojen ja doodlauksien tekemisessä.

At the Passioned about scrapbooking event in April I in five awesome workshops. One of them was Ania-Maria Wolniak's mini album class. We mainly did watercolor backgrounds and doodling.


Pohjustimme skräppipaperin gessolla, jonka kuivuttua maalasimme vesiväreillä. En voi kuin sanoa, että kuulostaa helpolta, mutta monin kerroin haastavampaa kuin voi kuvitella. Kuuluu ehdottomasti tekniikoihin, jotka täytyy opetella kädestä pitäen opettajan avustuksella.

First we primed a scrapbook paper with gesso. After it was dry we painted it with watercolors. I can assure you, it was much more challenging than it sounds. This is definitely something you need hands on teaching to learn.


Oman albumini aihe on esikoisen muuttuva hymy. Hampaat tulevat ja menevät ja hymy muuttuu mukana. Siksi onkin hauska nähdä kaikki hymyt albumissa peräkkäin. Tarinointia en tähän albumiin halunnut juuri lainkaan. Numerot ja päivämäärät riittävät.

My album is about my daughter's changing smile. Her teeth come and go and smile changes accordingly. That's why it's nice to see all the smiles in an album one after another. I didn't want much journaling in this album. Numbers and dates suffice.Lyijykynä söherrykset vaativat harjoittelua. Voisi kuvitella, että sen jos jonkun osaa, mutta kun yrittää ihan oikeasti vain tuhertaa luontevasti, on se todella haastavaa.

Pencil doodlings take time to learn. I had thought that it was one thing I could do easily, but it is surprisingly difficult to consciously and naturally doodle.Vielä on hampaita vaihtumatta ja albumissa on tilaa muutama aukeama niitä hymyjä varten.
Kiitos kun kävit katsomassa ja olethan huomannut Polkkaponin nappialen?! Tervetuloa :)


She has more teeth to change and album has few pages for those smiles.
Thank you for visitin! And have you noticed Polkapony's button sale?! Welcome :)

2 kommenttia:

  1. Upea albumi! Mun on vielä tuolla hyllyllä odottamassa, että saisin työn alle. Se oli kyllä ihmeen vaikeaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä on kaikilla kuitenkin tullut tosi hienoja, vaikka useammallakin oli ensiksi sormi suussa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!