torstai 8. marraskuuta 2012

Kädentaito 2012 ja tilauksista tietoa :)


Tänä viikonloppuna on Kädentaito 2012 Helsingin messukeskuksessa ja olen itse paikan päällä lauantaina 14-18 Taika-lehden Taika-korttelissa demoamassa sapluunapaperin käyttöä, joten tervetuloa moikkaamaan!

Olettehan huomanneet Koukussa kortteihin, SPR:n ja Taika-lehden hyvän mielen joulukorttikampanjan. Kortteja voi tuoda Taika-kortteliin vielä perjantaina ja lauantaina. Alla ote Taika-lehden sivuilta.Koukussa Kortteihin ry järjestää yhteistyössä Taika-lehden ja SPR:n Ystäväpalvelun kanssa hyvän mielen joulukorttikampanjan. Tavoitteenamme on tehdä ja kerätä yhdessä vähintään 300 joulukorttia. Kortit luovutetaan SPR:n ystäväpalvelulle Kädentaito 2012 -messuilla sunnuntaina 11.11.2012 Helsingin messukeskuksen taitolavalla!

Sitten pieni tiedote tilauksista. Jatkossa tämän kaupan kautta voi tehdä vain ennakkotilauksia tapahtumiin, joista maksu paikan päällä. Siten homma toimii selkeiten, koska osuuskuntayrittäjänä en voi itse laskuttaa. Nettin kautta tilauksia voin ottaa vastaan sitten, kun saan itselleni oman toiminimen ja verkkokaupan pyörimään, tavoite on joulukuun alkuupuolella. Jos kova nappitarve iskee, niin ota yhteyttä ja sovitaan nouto Espoosta :)

Polkkaponi on tulossa Piilon joulumarkkinoille PE-SU 14-16.12 Vuosaareen. Ja olettehan huomanneet Paperiliittimen joulukalenterin?! Nimim. Kannattaa seurailla ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!