tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mustetestejä

Olen tehnyt musteilla pesutestejä. Leimasin vanhalle lakanalle eri musteilla ja silitin ne kahdella pisteellä ennen pesua. Alla näkyy suoritetut pesut. 90'c on kirjoitettu viimeksi, eli kaikkien pesujen jälkeen (ja oikeastaan se on 95'C pesu, koska meidän koneessa ei ole 90'C). Nämä tekstit on tehty noilla textil tusseilla, jotka olen ostanut Clas Ohlsonilta kauan sitten. Tein niillä aikoinaan ennen esikoisen syntymää koristeita harsoihin. Harsot ovat olleet 6 vuotta käytössä ja pyörineet lähinnä 60 ja 90 pesuissa ja kuvat ovat edelleen hyvin näkyvissä.


Alla on päällimmäinen kuva ennen pesua ja alin pesujen jälkeen. Valotus on hieman eri, mutta suuntaa antavaa tietoa kuitenkin. Stazon muste kestää hyvin. Fabricon kangastusseilla väritin leiman ja leimasin. Suttuista jälkeä, mutta ihan hyvin kestänyt. Versa Fine ei ole kangasväri, mutta varsin kelvollisesti kestänyt pesuja. 


Versa Craft on tarkoitettu kankaille, mutta leimatyynyt ovat todella kuivia, vaikka niitä ei ole kovasti käytetty, joten hankala saada tarpeeksi mustetta, enkä ole muutenkaan jälkeen kovin tyytyväinen.  Textil tusseilla väritetyistä leimoista tuli suttuisia, mutta ihan kestäviä.Pelican muste on toimistomustetyyny. Ei sovi kankaan painantaan.


7gypsies monogrammileimasin on jo alkujaan haalea ja haalenee pesussa. Tuon käyttämäni vaihdettavan tekstileimasimen muste on kestänyt kaikkein parhaiten ja on jäljeltään lähes sama kuin ennen pesua.

Edit. Lisäsin tähän vielä alla olevan skannatun kuvan. Siinä parempi valotus.


Otsikkojen kapealla tussilla kirjoitetut tekstit olen kirjoittanut Letrasetin tussilla, joka levisi tosi pahasti pesussa.

Eli tulen käyttämään jatkossa Stazonia ja tuota tekstileimasimen mustetta teksteissä. Niiden pitäisi kestää hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Thank you for your comment!